free website design templates

RÓLAM

Gyerekkorom óta gitározom. Zenei tanulmányaimat Szegeden a HAMIDÓ alapfokú művészeti iskolában kezdtem, majd a Kőbányai Zenei Stúdióban fejeztem be. Az évek során olyan kiváló zenészektől tanulhattam, mint Babos Gyula, Bán Zoltán, Kormos János, Tornóczky Ferenc.

A gitároktatással a Kőbányai Zenei Stúdióban töltött éveim alatt kezdtem el foglalkozni. Tanulmányaim befejeztével Székesfehérváron kezdtem el klasszikus gitárt oktatni egy helyi zeneiskolában. 2012 óta az I. kerületi Budai Gitáriskola oktatójaként elsősörban könnyűzenei stílusokban oktatok különféle korosztályba tartozó diákokat.

Gitáros éveim alatt a zeneszerzés és hangszerelés élménye is megfogott, mely tudást eddigi zenekaraimban kamatoztathattam.

Az évek során számos produkcióban volt lehetőségem megfordulni, illetve olyan elismert előadókkal, csapatokkal zenélhettem együtt, mint például Póka Egon, Deák Bill Gyula, Miller Zoltán, Berkes Gábor, Emberek, Novák Péter, Ganxsta Zolee és a Kartel, Kowalsky meg a Vega, Oláh Ibolya, Mystery Gang, Mary Popkids, Voga Viki. Hat évig a Ganxsta Zolee és a Kartel gitárosa és zeneszerzője voltam.

2015-ben a Budapest Jazz Club heti rendszerességgel megrendezett Groove Jam estek egyik rezidens zenésze, valamint szakmai szervezője voltam, így lehetőségem nyílt kipróbálni magam a programszervezés területén is.

Jelenlegi zenekarom a sokszínű zenei hangzásvilágáról ismert Kelemen Kabátban.

KELEMEN KABÁTBAN

A Kelemen Kabátban zenekari felállása 2013-ban debütált.

Azóta a csapat a hazai klubok és fesztiválok megkerülhetetlen szereplőjévé vált vált. A Kelemen Kabátban sikerének titka a karakteres dalszövegek és a sokszínű, professzionális zenei hangzásvilág ötvözetében rejlik.

Discográfia

Gaxsta Zolee és a Kartel - Hatalmat a népnek (Hunnia, 2012) ● gitár / társ-zeneszerző / társ-hangmérnök
Kelemen Kabátban - Szívdöglesztő (szerzői kiadás, 2015) ● gitár